Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• [QUOTE=stu;1531031]
    Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Ама ти яко не си в час......имаш виртуален проблем....кой е тоя Бобби дето иска да купи 159 на цената на 156....може да ти продаде 156 като за 159....)....ама обратното няма как да се случи....[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 17:00 ---------- Previous post was at 16:56 ----------

Много добре ти разбирам проблема, но не мога да ти помогна.Няма как сега да си купиш 159-ка, която да не се обезцени във времето и после да и вземеш същите пари!Искаш сега да купиш такава за 4-5000лв, която след 4-5 години да може да продадеш за 2-2500.Лошото в това уравнение е, че в момента за 4-5000лв може да вземеш някоя "морга", като една която се обсъждаше малко по-назад в темата, и да се вкараш в як филм с неизвестен край.Като хубавите трилъри, които докрая те държат в напрежение.Лошото е, че повечето трилъри не свършват добре
    Добре докторе...щом и диагноза ми направи, даже и рецепта ми написа....ама не изъпълнима....))
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
      Абе и аз това се чудя....все едно са се събрали хора от два различни форума.
      Не бъдете коне с капаци, просто сравняваме 159 с конкуренцията.
      156 2.0TS

Comment

• [QUOTE=Бобби;1531036]
        Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
        Добре докторе...щом и диагноза ми направи, даже и рецепта ми написа....ама не изъпълнима....))
        Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

• Първоначално публикувано от undy Покажи съобщение
          Луд ли си Дреме ми...просто си говорим

Абе и аз това се чудя....все едно са се събрали хора от два различни форума.
          Много съм луд....25 години карам Алфа.....а некви пресноебци ми дават акъл.......
          Съпоставянето с други марки е нормално.....поне според мен...за да се види на какво дередже сме....
          С здраве.....

Comment

• Първоначално публикувано от dhtj Покажи съобщение
            Коментираш неща от които нямаш представа!Каква 159 караш, че тръгна да я сравняваш с други автомобили?
            Last edited by stu; d.m.y г., 20:49.

Comment

• От какво имам и от какво нямам представа, не си ти човека, който може да прецени.
              Нито пък определяш кой къде може да пише, сещаш ли се?
              156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от stu Покажи съобщение
                Коментираш неща от които нямаш представа!Каква 159 караш, че тръгна да я сравняваш с други автомобили?
                А...аз може ли да коментирам, като карам червена 159-ка....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                  Много съм луд....25 години карам Алфа.....а некви пресноебци ми дават акъл.......
                  Съпоставянето с други марки е нормално.....поне според мен...за да се види на какво дередже сме....
                  С здраве.....
                  Последно мнение от един пресноебец чета коментарите, които пишеш и мисля, че е редно да кажа , че в никакъв случай не се обиждаме , казвай всичко на воля както каза сам , щом наистина имаш 25 години опит с алфи - това не е никак малко и имаш идея какво казваш. Но смятам, че за теб важни перфектно едно лафче - мнението е като задника - всеки си има едно, но културните хора не ти го навират в лицето Опитваш се да натискаш твоя съвет и се ядосваш, че не го приемат хората Това казано по абсолютно позитивен начин - гледам че страстите тук не са малко , ще се изпокарате преди събора :Д

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk

Comment

• Не е нужно да караш 159, за да можеш да сравниш каталожните данни на двата производителя:

156 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от Grishata Покажи съобщение
                      Последно мнение от един пресноебец чета коментарите, които пишеш и мисля, че е редно да кажа , че в никакъв случай не се обиждаме , казвай всичко на воля както каза сам , щом наистина имаш 25 години опит с алфи - това не е никак малко и имаш идея какво казваш. Но смятам, че за теб важни перфектно едно лафче - мнението е като задника - всеки си има едно, но културните хора не ти го навират в лицето Опитваш се да натискаш твоя съвет и се ядосваш, че не го приемат хората Това казано по абсолютно позитивен начин - гледам че страстите тук не са малко , ще се изпокарате преди събора :Д

Sent from my EVA-L19 using Tapatalk
                      ))...а бе дай още едно мнение, защо последно...казало лайното и паднало в дупката.....шегувам се....не го приемай лично!!!....
                      Аз виртуално не се засягам....казал съм го хиляди пъти....свят широк, мнения и хора всякакви......не знам, защо ги взимате писанията в нета толкова на вътре....съвети не съм давал, а мнения за разлика от други....колко пъти ще ви подсказвам, да ги проследите...а не да говорите наизуст...

Comment

Не е нужно да караш 159, за да можеш да сравниш каталожните данни на двата производителя:

Ееее, много яки данни!Как ги намери?Кви готини картинки!Ако ги бях видял по-рано щях да си купя БМВ-то!
                        Хора след така изнесените данни, трябва публично да си призная ,че съм много прецакан, и вие, другите със 159-ките също!
                        Отивам да се напия от мъка

Comment

Ееее, много яки данни!Как ги намери?Кви готини картинки!Ако ги бях видял по-рано щях да си купя БМВ-то!
                          Хора след така изнесените данни, трябва публично да си призная ,че съм много прецакан, и вие, другите със 159-ките също!
                          Отивам да се напия от мъка
                          Наздраве....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Наздраве....

Comment

Всичко се оправя на маса, а Гришата ми разправя, че ще се изпокараме.....глупости....
                              А бе кефи ме 159......

---------- Post added at 18:23 ---------- Previous post was at 18:21 ----------

Визуално....))

Comment

Пич ,аре да не ми казваш какъв да не бъда.
                                Статистика си е статистика,конкуренцията си е конкуренция....аз ако съм искал баварец,ще ли си взема Алфа? Така че колкото и линка да пуснеш и въобще каквото и да направиш ,няма да накривиш на никого калпака,напротив създаваш безмислени спорове и излишен спам .
                                И все пак заглавието на темата е за съвети,а не кое колко върви,харчи и ти какво бмв искаш да си купиш.
                                156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
                                147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци -ex.
                                159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда

Comment

Working...
                                X